Process Hacker and Windows discussion

 
Guest

No toolbar buttons

07 Nov 2016, 10:52

I'm totally embarrassed asking such a stupid question: how do I make the toolbar buttons visible? All I see in Process Hacker 2.39.124 is the menu with "Hacker", "View", "Tools", "Users" and "Help" and below that four tabs "Processes", "Services", "Network" and "Disk". No buttons at all - nothing in the options dialog that hints in that direction - I'm really at a loss :-(

Any help would really be appreciated...
 
User avatar
viksoftru
Member
Posts: 444
OS: Win7 (Live! DVD), BSD

Re: No toolbar buttons

08 Nov 2016, 02:04

Please, open plugin settings Hacker -> Plugins select string Toolbar and Status Bar and see button label Enable or Disable if display as Disable then skip change this setting, else (if this button label display as Enable) please press this button or doable click on plugins string (if plugin is turned off then plugin string is highlighting as gray) and restart Process Hacker for apply new settings.

After restart Process Hacker Your can see and customize toolbar use plugin Toolbar and Status Bar settings or just use right mouse click on this toolbar, then Customize... list-box menu entries...

Notes:

Button label Show details for all process display only for regular user (no members in Administrators group).
For administrators user name in Process Hacker window title display as [<computer>\username]+.
 
Guest

Re: No toolbar buttons

08 Nov 2016, 06:54

There's no such entry in my Plugins dialog. Only ".NET Tools", "Extended Notifications", "Extended Services", "Extended Tools", "Hardware Devices", "Network Tools", "Online Checks", "Update Checker" and "Windows Explorer".
 
User avatar
viksoftru
Member
Posts: 444
OS: Win7 (Live! DVD), BSD

Re: No toolbar buttons

08 Nov 2016, 16:29

Ok! Your don't have ./plugins/ToolStatus.dll . Just unzip attachment archive name:
ToolStatus.zip
(192.56 KiB) Downloaded 31 times
(included both x86 and x64 non signed plug-ins build version 2.39.0.124) w/o parent dir (x86 for 32-bit PH or x64 for 64 bit PH) in to Process Hacker plug-ins dir, then restart Process Hacker and set needed settings. Also Your can download oficial (signed) Process Hacker 2.39 Portable (ZIP), then unzip and overwrite existing files in to Your Process Hacker dir.
 
User avatar
dmex
Admin
Posts: 1243
Location: Australia

Re: No toolbar buttons

08 Nov 2016, 18:23

viksoftru wrote:
non signed plug-ins
The plugins are signed? :?
 
User avatar
viksoftru
Member
Posts: 444
OS: Win7 (Live! DVD), BSD

Re: No toolbar buttons

09 Nov 2016, 05:35

Auto answer. :)
 
Guest

Re: No toolbar buttons

09 Nov 2016, 07:12

Got it - thanks a lot!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests