Process Hacker and Windows discussion

 
Joe

Hardware Devices: Network adapters show as disconnected and no graph values

16 Sep 2019 20:00

Some time ago (1-2 months) an update broke the graph display of Windows PPTP VPN on the System Information Window.

The adapter/connection name is still there on the left side list but there is no graph and it displays R: 0 and S: 0.
In the details view however Bytes delta and Statistics are correctly displayed.

Versions: Windows 7 x64, Process Hacker 3.0.2609 (4e4ae664).
 
Joe

Re: Hardware Devices: VPN adapters show as disconnected and no graph but still correct values

12 Nov 2019 01:36

This is fixed now in 3.0.2782! Thanks a lot!
 
Joe

Re: Hardware Devices: VPN adapters show as disconnected and no graph but still correct values

13 Nov 2019 19:19

I spoke too soon. Now all network adapters have the issue that the graph is missing after either a disconnect/reconnect or a resume from standby. Only restarting Process Hacker will fix it.
 
User avatar
dmex
Admin
Posts: 1555
Joined: 17 Jan 2011 05:43
Location: Australia

Re: Hardware Devices: VPN adapters show as disconnected and no graph but still correct values

08 Dec 2019 12:04

Have you tried opening and closing the System Information window after resuming?
 
Joe

Re: Hardware Devices: VPN adapters show as disconnected and no graph but still correct values

30 Dec 2019 16:46

Yes, opening and closing the window doesn't help. Only fully restarting Process Hacker does.

Do you need a screenshot?
Image
 
Joe
New User
Posts: 1
Joined: 20 Jul 2020 22:38
OS: Windows 7 64bit

Re: Hardware Devices: Network adapters show as disconnected and no graph values

20 Jul 2020 22:41

It looks like this is fixed now. I don't know which update it was but it stopped happening maybe a week ago. :thumbup: :D
 
User avatar
dmex
Admin
Posts: 1555
Joined: 17 Jan 2011 05:43
Location: Australia

Re: Hardware Devices: Network adapters show as disconnected and no graph values

21 Jul 2020 12:23

It looks like this is fixed now. I don't know which update it was but it stopped happening maybe a week ago. :thumbup: :D

https://github.com/processhacker/proces ... b906011ce4